profiel

Merlijn Wentzel


Merlijn Wentzel
Bekijk mijn profiel

twitter
facebook
De belangrijkste les van Riverside School in India: ‘Ik kan het’

20 juli 2010

Merlijn Wentzel

Kiran Bir Sethi vertelt hoe zij kinderen in India één van de belangrijkste levenslessen leert: ‘I can’. Met als gevolg dat kinderen initiatief en verantwoordelijkheid nemen om problemen in hun directe omgeving aan te pakken. Ze organiseren, nemen de leiding en geven zelfs hun ouders les.

Kiran Bir Sethi toont hoe haar baanbrekende Riverside School in India kinderen de meest waardevolle les leert: “Ik kan het.” Kijk hoe haar leerlingen lokale misstanden aanpakken, andere jongeren aanvoeren en zelfs hun ouders onderwijzen. http://www.schoolriverside.com/


 

Om u beter van dienst te zijn, maakt hetkind.org gebruik van cookies » Meer informatie