inspiratie, legitimatie en verbinding
Deze website wordt inmiddels elke maand meer dan 150.000 keer bezocht! De verhalen komen van leraren, schoolleiders, bestuurders, ouders/opvoeders en onderwijsbetrokkenen zelf.
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

profiel

Ken Robinson


Ken Robinson
Bekijk mijn profiel

Stemming van hetkind
twitter

‘De beste leerschool blijkt maar weer dat je de dingen zelf moet ervaren’ hetkind.org/?p=57360

Vorige week op hetkind's Twitter via hetkind website

facebook
Sir Ken Robinson geeft antwoord op alle vragen

10 november 2010

Ken Robinson

Geplaatst in:

Sir Ken Robinson geeft antwoord op vragen van mensen die zijn TED-talk over creativiteit in het onderwijs gezien hebben. De volgende onderwerpen komen aan de orde: IT en de waarde van games in het onderwijs, wat verwacht sir Ken van webbased education, wat is de zin van vakoverstijgend onderwijs?

Sir Ken Robinson zet creatief denken tegenover de logica en het kritisch denken en hij geeft zijn mening over de Summerhill School. Een leerkracht vraagt wat hij in praktijk kan doen om creativiteit meer kans te geven. Het antwoord: de pedagogiek is leidend. Alle vragen en antwoorden zijn te lezen op:

Sir Ken Robinson geeft antwoord.

Vanaf nu is het ook mogelijk een vraag te stellen aan Luc Stevens. Hij antwoordt direct of per video op www.hetkind.org. Twitter je vraag, plaats een reactie bij een artikel of stuur een e-mail naar redactie@hetkind.org