profiel

Marcel van Herpen


Marcel van Herpen
Bekijk mijn profiel

twitter

Beschouwing voor onderwijsfilmprijs van het jaar, deel 5: Ik alleen in de klas hetkind.org/?p=59545

Ongeveer een uur geleden op hetkind's Twitter via hetkind website

facebook
‘Het goede doen’ sluit aan bij conferentie Elk kind is een belofte

9 februari 2011

Marcel van Herpen

Geplaatst in:

Tijdens de conferentie Duurzaam Leren ‘Elk kind is een belofte’ heeft Marcel van Herpen dinsdag 8 februari een workshop gehouden over ‘Pedagogische Tact’. De aanwezige deelnemers raakten geïnspireerd door het verhaal van Marcel. En die inspiratie gaat op deze site door met verhalen die er toe doen. Marcel heeft het artikel ‘Het goede doen’ getipt, dat aansluit bij zijn verhaal tijdens de conferentie.

lees hier meer over het traject Pedagogische Tact, waar Marcel nauw bij betrokken is.

In het kader van het traject Pedagogische Tact is er op 16 februari 2011 een open avond met lezing georganiseerd. Open avond wil zeggen toegankelijk voor iedere geïnteresseerde, ook voor diegenen die niet als deelnemer is verbonden aan onze trajecten.

Op woensdagavond 16 februari zal Beate Letschert een lezing houden. Beate Letschert was tot 2003 geassocieerd hoogleraar lerarenopleiding in Hamburg; actief als individueel psychologisch therapeute en supervisor.  [klik hier voor meer info] De toegang bedraagt € 20,- Aanvang: 19.00 uur, einde: ongeveer 21.00 uur. Locatie: Landgoed de Horst, De Horst 1, 3971 KR Driebergen. Je ontvangt daags van te voren een mail met daarin vermeld welke ruimte op Landgoed de Horst wordt ingezet. Wil je deze avond bijwonen? Neem dan contact op met het NIVOZ/hetkind: 0343-556750. Of stuur een mail naar: info@nivoz.nl.

Om u beter van dienst te zijn, maakt hetkind.org gebruik van cookies » Meer informatie