profiel

Marcel van Herpen


Marcel van Herpen
Bekijk mijn profiel

twitter

Voorstelling voor onderwijsfilmprijs van het jaar, deel 2: Pauze! hetkind.org/?p=59459

Ongeveer 3 uur geleden op hetkind's Twitter via hetkind website

facebook
Terugblik op conferentie ‘Elk kind is een belofte’

11 februari 2011

Otto-Scharmer

Geplaatst in:

De conferentie Duurzaam Leren ‘Elk kind is een belofte’ in Den Haag is afgesloten. En wat heeft dit veel gebracht voor de deelnemers!  ‘De echte leraar in mij staat op’, werd gezegd, ‘Ik neem een rugzak vol inspiratie mee’ glunderde een ander komend uit een lezing. En ook ‘hier kan ik tijdenlang mee vooruit’ was een veel gehoorde opmerking na afloop. Hieronder een korte terugblik op een geslaagde onderwijs- en opvoedconferentie.

Op donderdag 10 februari 2011 sloot  Luc Stevens met zijn masterclass ‘Verantwoord onderwijs’: de legitimering van goede onderwijspraktijk’, tegelijk met de masterclass van Andy Hargreaves, de bijdragen van hetkind op de conferentie af. Een uniek gesprek dat Andy Hargreaves en Luc Stevens met elkaar voerden vindt u binnenkort op deze site.

De conferentie is voorbij, maar inspiratie vindt u nog volop op hetkind.org. Geniet na van de boeiende plenaire sessie met Otto Scharmer , waarin Placido Domingo een sleutelrol vertolkt: Placido Domingo in masterclass Otto Scharmer. Het interview met Otto Scharmer vindt u hier: Interview Otto Scharmer

Hetkind, partner van deze conferentie, was duidelijk aanwezig in het World Forum Convention Center in Den Haag. Luc Stevens en Marcel van Herpen verzorgden workshops en maakten waar dat  ‘Elk kind een belofte is’. Leest u ze er nog maar eens op na:

Workshop Luc Stevens Pedagogisch Leiderschap

Workshop Marcel van Herpen Pedagogische Tact

Marcel van Herpen bood op woensdagmiddag 9 februari 2011 een wervelende plenaire sessie over Duurzaam opvoeden en ontwikkelen: Lezing Marcel van Herpen ‘Duurzaam Opvoeden en Ontwikkelen’

En er komt nog veel meer!

Binnenkort worden op deze site de interviews geplaatst met Eric Jensen, Bas Haring, Eveline Havenith, Kete Kervezee, Ahmed Marcouch en Jan Willem van den Brandhof. Wilt u dit alles niet missen? Meld u zich via de site aan als lid van www.hetkind.org . U wordt dan automatisch op de hoogte gehouden van de plaatsing van deze inspirerende interviews.

Om u beter van dienst te zijn, maakt hetkind.org gebruik van cookies » Meer informatie