profiel

twitter

Voorstelling voor onderwijsfilmprijs van het jaar, deel 2: Pauze! hetkind.org/?p=59459

Ongeveer 15 uur geleden op hetkind's Twitter via hetkind website

facebook
Video: Ahmed Marcouch over zijn jeugd en schoolervaringen op conferentie ‘Elk kind is een belofte’

29 maart 2011

Duurzaam-leren

Geplaatst in:

Tijdens de conferentie Duurzaam Leren ‘Elk kind is een belofte’ sprak Achmed Marcouch voor een volle zaal over zijn in oktober 2010 gepubliceerde autobiografie ‘Mijn Hollandse Droom’. Daarin schrijft hij over zijn jeugd, zijn schoolervaringen en zijn maatschappelijke activiteiten. Goede onderwijspraktijk is deel van de samenleving, maar kenmerkt zich tegelijk door een zekere afstand en reflectie. Wij vroegen Ahmed Marcouch hoe in zijn visie onderwijs en samenleving met elkaar verbonden kunnen/moeten zijn.

Zie hier zijn antwoord:

[vimeo 21589477]

Om u beter van dienst te zijn, maakt hetkind.org gebruik van cookies » Meer informatie