profiel

Rikie van Blijswijk


Rikie van Blijswijk
Bekijk mijn profiel

twitter

YouTube, gipsmaskers, games en make-up hetkind.org/?p=59486

Ongeveer 9 uur geleden op hetkind's Twitter via hetkind website

facebook
Inspiratieweek naar Essential Schools in Boston vanaf 6-11-2011

28 april 2011

admin

Geplaatst in:

Van 6 tot 14 november 2011 bezoekt de Leerschool  drie Essential Schools in Boston, waaronder de Mission Hill School van Ayla Gavins. Tijdens haar bezoek in oktober 2010 aan Nederland heeft zij verschillende lezingen verzorgd, o.a. voor het NIVOZ. De film van de lezing is te vinden op deze website, bij Ayla Gavins

Het programma van de reis:

Op donderdagmorgen 10 november staat een bezoek gepland aan de CEE, de ‘begeleidingsdienst’ van deze scholen. Op donderdagmiddag vertrekken we per trein naar Rhode Island om de jaarlijkse conferentie  van de Essential Schools mee te beleven. Meer informatie over deze studiereis is te vinden op  CES reis 2011 U kunt zich aanmelden door een mail te sturen naar info@deleerschool.nl

Om u beter van dienst te zijn, maakt hetkind.org gebruik van cookies » Meer informatie