profiel

twitter

YouTube, gipsmaskers, games en make-up hetkind.org/?p=59486

Ongeveer 7 uur geleden op hetkind's Twitter via hetkind website

facebook
Kete Kervezee over belang van horizontale verantwoording

10 mei 2011

Duurzaam-leren

Geplaatst in:

In de goede onderwijspraktijk worden de uitgangspunten en resultaten getoetst en gelegitimeerd, in de eerste plaats ten dienste van de leerling en de school. Daarmee is de horizontale verantwoording verreweg het belangrijkst, maar krijgt deze in de praktijk nu de minste aandacht. Immers: de verticale verantwoording is in het huidige onderwijsbeleid verreweg het meest in beeld. Op de conferentie Duurzaam Leren ‘Elk kind is een belofte’ vroegen wij aan mr. drs. Kete Kervezee, voorzitter van de PO-raad, hoe het staat met de ontwikkeling van de horzontale verantwoording en wat haar perspectief daarop is. In deze video krijgt u het antwoord.

Bekijk het antwoord [02.06] van de Voorzitter van de PO Raad hier:

[vimeo 23147568]

Om u beter van dienst te zijn, maakt hetkind.org gebruik van cookies » Meer informatie