profiel

Marcel van Herpen


Marcel van Herpen
Bekijk mijn profiel

Dereck Oerlemans


Dereck Oerlemans
Bekijk mijn profiel

twitter

Mooi opwarmertje. En er zijn nog kaarten te verkrijgen voor deze Onderwijsavond in Driebergen. Klik hier --> nivoz.nl/lezingen/onder… twitter.com/nivoz/status/8…

Ongeveer 29 minuten geleden op hetkind's Twitter via Twitter for iPhone

facebook
Videocompilatie van Marcel van Herpen: ‘Zonder relatie geen prestatie’

22 juni 2011

Marcel van Herpen

Geplaatst in:

Marcel van Herpen sluit het schooljaar 2010-2011 af met zijn lezing ‘Zonder relatie geen prestatie’. Dit is een video-compilatie van 10 minuten. Er zijn altijd mensen geweest die hebben verstaan dat de leraar geen leraar is zonder de leerling. Op meeslepende wijze ontrafelt Marcel deze relatie en laat zien hoe de leraar deze kan optimaliseren, ook en juist  in de ogen van de kinderen.

[vimeo 25422566]

Wie informatie wil ontvangen over de opleidingen Pedagogische Tact (i.h.b. voor leraren) en Pedagogisch Leiderschap (i.h.b. voor schoolleiders), kan contact opnemen via de mail  info@nivoz.nl of per telefoon 0343-556750.

Om u beter van dienst te zijn, maakt hetkind.org gebruik van cookies » Meer informatie