profiel

Merlijn Wentzel


Merlijn Wentzel
Bekijk mijn profiel

twitter
facebook
Huiskamer van SBO Merlijn beschreven door Merlijn

7 juli 2011

Merlijn Wentzel

Geplaatst in:

SBO Merlijn, een school voor speciaal basisonderwijs in de Haagse wijk Laak centraal, heeft er enkele jaren geleden voor gekozen een ruimte en een onderwijsassistent vrij te maken om een ‘huiskamer’ in te richten, een gezellig ingericht lokaal waar kinderen altijd terecht kunnen. De huiskamer is een belangrijk onderdeel van de school geworden. Het is niet alleen een plek waar kinderen tot rust kunnen komen, maar ook een ontmoetingsplaats voor verschillende leeftijden, een sociale oefenruimte, een plek om problemen op te lossen en een gelegenheid wat extra aandacht of emotionele ondersteuning te krijgen. In dit artikel worden praktijk en achtergronden van de huiskamer van SBO Merlijn beschreven.

De huiskamer van SBO Merlijn

Door: Merlijn Wentzel
In: JSW, maart 2008

Om u beter van dienst te zijn, maakt hetkind.org gebruik van cookies » Meer informatie