profiel

Luc Stevens


Luc Stevens
Bekijk mijn profiel

twitter

Beschouwing voor onderwijsfilmprijs van het jaar, deel 8: ‘Dreamschool’ hetkind.org/?p=59552

Ongeveer 3 uur geleden op hetkind's Twitter via hetkind website

facebook
7 x Inspiratie: Passe-partout te koop voor alle Nivoz-lezingen

5 september 2011

Luc Stevens

Geplaatst in:

Met een passe-partout op de open avonden van het Nivoz bent u komend schooljaar verzekerd van zeven inspirerende lezingen. Voor 135 euro bent u alle keren welkom op landgoed De Horst in Driebergen. Zeven gerenommeerde vakmensen spreken vanuit hun kennis, ervaring  en onderwijspraktijk. Een prachtige manier om uw perspectief op de onderwijs- en opvoedingspraktijk te verbreden en te verdiepen. En om het gesprek binnen jouw school of onderwijsinstelling te voeren en elkaars ontwikkeling te stimuleren is er ook een groepskorting. De serie start op 27 september a.s. met Luc Stevens.Een losse entree kost 25 euro. Voor meer informatie klik HIER.

De zeven inspiratie-avonden zijn georganiseerd door het NIVOZ en worden tevens aangeboden aan aangesloten deelnemers aan het online platform van hetkind.  Een losse entree kost 25 euro. Voor groepen vanaf 8 personen geldt een korting van 25%. Neemt u een passe-partoutkaart, dan betaalt u voor zeven avonden slechts 135 euro. Plaats: Landgoed De Horst, Driebergen. Aanvangstijdstip: 19.00 uur, einde circa 21.00 uur.

De data, de sprekers en de thema’s

Dinsdag 27 september 2011: Prof.dr. Luc Stevens
Het kind als antwoord

Woensdag 9 november 2011:  Prof.dr. S.M. (Sieneke) Goorhuis-Brouwer.
Spraak- en taalontwikkeling vanuit neurobiologisch perspectief

Woensdag 11 januari 2012: Ferre Laevers
De kracht van een procesgerichte benadering in het perspectief van talentontwikkeling en excellentie

Woensdag 29 februari 2012: Dr. Bas Levering
Hoe de pedagogiek uit school en opleiding verdween en wat er daarna overbleef

Wo 21 maart 2012: Ludo Heylen
Perspectief nemen. De kern van leerkracht zijn

Donderdag 26 april 2012: Martine Delfos
Pubers en communicatie

Woensdag 20 juni 2012 (let op nieuwe datum, was 13 juni): Beate Letschert
Ermutigung, een pedagogisch principe

Via het aanmeldingsformulier kunt u entreekaarten bestellen. Klik HIER.

Het NIVOZ is een instituut dat als denktank en inspiratiebron een onafhankelijke, gefundeerde en kritische bijdrage levert aan goede onderwijspraktijk. Daarnaast verzorgt het ontwikkeltrajecten voor docenten (Pedagogische Tact) en voor schoolleiders (Pedagogisch leiderschap). De lezingen zijn tevens onderdeel van dit traject.

Om u beter van dienst te zijn, maakt hetkind.org gebruik van cookies » Meer informatie