profiel

Rob van der Poel


robvanderpoel
Bekijk mijn profiel

twitter
facebook
Mindful opvoeden: ‘steun en mildheid in relatie tot je kinderen’

5 september 2011

robvanderpoel

Geplaatst in:

‘Mindful opvoeden’ is het eerste boek dat de basisvaardigheden van mindfulness toespitst op het bewust opvoeden van kinderen. Een groeiboek voor ouders over bewust aanwezig zijn, vrij zijn en kiezen, los van ingesleten gedragspatronen en vastgeroeste verwachtingen. Het boek is geschreven door Virginie Vandaele & Bruno Tang en is vanaf deze zomer verkrijgbaar in de boekhandel.
…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………


Het boek Mindful opvoeden geeft een aantal praktische inzichten, tips en soms ook bevestiging en steun en mildheid in relatie tot jezelf als ouder, en in relatie tot je kinderen. De Belgische Virginie Vandaele (39) is filosofisch consulent bij Tsuriai, een ‘centrum voor stresshantering en verbetering van de levenskwaliteit’, dat ze samen met haar partner Bruno Tange, shiatsutherapeut, oprichtte. Ze geven ook trainingen mindfulness voor volwassenen en kinderen

Om u beter van dienst te zijn, maakt hetkind.org gebruik van cookies » Meer informatie