inspiratie, legitimatie en verbinding
Deze website wordt inmiddels elke maand meer dan 150.000 keer bezocht! De verhalen komen van leraren, schoolleiders, bestuurders, ouders/opvoeders en onderwijsbetrokkenen zelf.
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

profiel

Rob van der Poel


robvanderpoel
Bekijk mijn profiel

Stemming van hetkind
twitter

‘De beste leerschool blijkt maar weer dat je de dingen zelf moet ervaren’ hetkind.org/?p=57360

Vorige week op hetkind's Twitter via hetkind website

facebook
Mindful opvoeden: ‘steun en mildheid in relatie tot je kinderen’

5 september 2011

robvanderpoel

Geplaatst in:

‘Mindful opvoeden’ is het eerste boek dat de basisvaardigheden van mindfulness toespitst op het bewust opvoeden van kinderen. Een groeiboek voor ouders over bewust aanwezig zijn, vrij zijn en kiezen, los van ingesleten gedragspatronen en vastgeroeste verwachtingen. Het boek is geschreven door Virginie Vandaele & Bruno Tang en is vanaf deze zomer verkrijgbaar in de boekhandel.
…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………


Het boek Mindful opvoeden geeft een aantal praktische inzichten, tips en soms ook bevestiging en steun en mildheid in relatie tot jezelf als ouder, en in relatie tot je kinderen. De Belgische Virginie Vandaele (39) is filosofisch consulent bij Tsuriai, een ‘centrum voor stresshantering en verbetering van de levenskwaliteit’, dat ze samen met haar partner Bruno Tange, shiatsutherapeut, oprichtte. Ze geven ook trainingen mindfulness voor volwassenen en kinderen