twitter

YouTube, gipsmaskers, games en make-up hetkind.org/?p=59486

Ongeveer 7 uur geleden op hetkind's Twitter via hetkind website

facebook
Foto’s van conferentieavond IHOKHW op 25 augustus jl.

11 oktober 2011

Geplaatst in:

De Conferentieavond van In het Onderwijs Kan  Het Wel’ op 25 augustus 2011 trok ongeveer 100 belangstellenden. In de grote tent van het zomerfestival Learning Lane  werd er een korte presentatie verzorgd door vijf sprekers rondom het thema ‘Succes in het Onderwijs’. Vervolgens werd de dialoog in kleinere groepjes voortgezet. De sfeerbeelden van de avond vindt u in deze bijdrage. De foto’s zijn van Bob Barten.

InHetOnderwijsKanHetWel (IHOKHW) is een initiatief van het NIVOZ, De Baak, DUOO, Mastercircle en Now-here. De aanleiding is het verlies van talent en kwaliteit in de maatschappij enerzijds, maar ook de onnodige nadelen van de negatieve beeldvorming van het onderwijs anderzijds. Door te laten zien hoe het wel kan, wordt de dialoog ondersteund die nodig is. Op 29 mei 2010 en 15 januari 2011 vonden twee eerdere edities plaats van IHOKHW. Zie voor verslaglegging onder meer deze website en www.hetkind.org

Eerder verscheen een videoverslag en een woordverslag op deze site. Klik op de links.

De foto’s (van Bob Barten):
%%wppa%%%%album=4%%

Om u beter van dienst te zijn, maakt hetkind.org gebruik van cookies » Meer informatie