profiel

Roland Schut


Roland Schut
Bekijk mijn profiel

Dereck Oerlemans


Dereck Oerlemans
Bekijk mijn profiel

twitter
facebook
Herinnering aan ‘Meester Dries’

18 oktober 2011

Roland Schut

Geplaatst in:

Roland Schut is docent in de NIVOZ-trajecten Pedagogische Tact en Pedagogisch Leiderschap. In deze trajecten krijgen deelnemers onder andere de opdracht hun eigen pedagogische biografie te schrijven. Zo deed ‘meester Dries’ Roland mede  besluiten tot een carrière in het onderwijs. Het was zijn bijdrage aan de conferentie “In het onderwijs kan het wel” op 15 januari 2011.

“Op het juiste moment het goede doen, óók in de ogen van de kinderen” is de definitie van het fenomeen Pedagogische Tact.  ‘Meester Dries’ is de bijdrage van Roland Schut bij de conferentie van In het Onderwijs Kan Het Wel in Vught.

Meester Dries IHOKHW from 21/12 PRODUCTIES on Vimeo.

Om u beter van dienst te zijn, maakt hetkind.org gebruik van cookies » Meer informatie