Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

profiel

Rob van der Poel


robvanderpoel
Bekijk mijn profiel

Stemming van hetkind
twitter

‘Het spijt me dat ik jou niet kon laten voelen wat je het liefste wilde: erbij horen’ hetkind.org/?p=57946

Ongeveer 2 uur geleden op hetkind's Twitter via hetkind website

facebook
Video van Lex in lijn met lezing Tex

24 oktober 2011

robvanderpoel

Geplaatst in:

Lex Hupe stuurt ‘hetkind’ een bijdrage n.a.v. de samenvatting van de lezing van Tex Gunning. Ik vind Tex’s verhaal fantastisch. Visionair, en uit gevoel geschreven. Ik voeg hier mijn presentatie toe, die veel overeenstemming met zijn gedachtengoed heeft. Hupe is initiator van de Living School Foundation en noemt zichzelf onderwijsprikkelaar. Veel kijkplezier.

De bijdrage van Lex Hupe maakte deel uit van de Onderwijs 2.0 -dag. De lezing van Tex Gunning staat in verkorte vorm op deze site. Klik HIER.

 

 

Om u beter van dienst te zijn, maakt hetkind.org gebruik van cookies » Meer informatie