profiel

Roland Schut


Roland Schut
Bekijk mijn profiel

twitter

De dagplanning overhoop: er is een lammetje geboren op aard hetkind.org/?p=63812

Ongeveer 25 minuten geleden op NIVOZ-platform hetkind's Twitter via hetkind website

facebook
Video met een boodschap: ‘Stop labeling children’

26 oktober 2011

Roland Schut

Stop labeling children. Dit filmpje op You Tube laat aan duidelijkheid niets te wensen over. Twintig miljoen kinderen dragen etiketten mee die gebaseerd zijn op een checklist van gedrag. Er is geen enkel bewijs dat  ze mentaal ziek zijn, maar ze zijn voor hun hele leven gestigmatiseerd als dragers van psychiatrische stoornissen. Het filmpje werd aangedragen door Roland Schut.

20 Million Kids & Adolescents are labeled with mental disorders that are based solely on a checklist of behaviors. There are no brain scans, x-rays, genetic or blood tests that can prove they are mentally ill, yet these children are stigmatized for life with psychiatric disorders, and prescribed dangerous,life-threatening psychiatric drugs. Child drugging is a $4.8 billion-a-year industry. Get the facts about this multi-billion dollar industry that is labeling and drugging kids for profit.

 

Om u beter van dienst te zijn, maakt hetkind.org gebruik van cookies » Meer informatie