profiel

Rob van der Poel


robvanderpoel
Bekijk mijn profiel

Wat is voor jou de onderwijsfilm van 2017?
twitter

‘Zeker weten wat te doen, in alle situaties, is een illusie’ hetkind.org/?p=50746

Ongeveer 4 uur geleden op hetkind's Twitter via hetkind website

facebook
Itay Talgram: ‘Leiding geven zoals de grote componisten’

9 november 2011

robvanderpoel

Geplaatst in:

In deze video behandelt Itay Talgram, een Israëlische dirigent, de leiderschapsstijlen van verschillende topdirigenten. Met veel zelfspot (Waarom is dirigent überhaupt nodig?) en humor (Iemand uit Israël die verkouden is, gaat niet naar de dokter maar naar een klassiek orkest) maakt hij zijn punt. Hij laat video’s zien van dirigenten die autoritair zijn, die volgens het boekje spelen en dirigenten die hun orkest en het publiek de ruimte bieden. Leiderschap op een briljante en unieke manier inzichtelijk gemaakt.

 

Om u beter van dienst te zijn, maakt hetkind.org gebruik van cookies » Meer informatie