profiel

Rob Martens


Rob Martens
Bekijk mijn profiel

twitter
facebook
Artikel van Rob Martens (RdMC): ‘Meten is weten?

24 november 2011

Rob-Martens

Geplaatst in:

In zijn artikel – Meten is weten?-  in OnderwijsInnovatie december 2010 stipt prof.dr. Rob Martens, wetenschappelijk directeur van het Ruud de Moor Centrum en bijzonder hoogleraar multimediale educatie, aan wat het ervaringscertificaat is en hoe het traject verloopt, waarmee mensen dat certificaat kunnen verwerven.

Volgens Martens past het EVC in een bredere maatschappelijke ontwikkeling, waarin geprobeerd wordt steeds meer meetbaar en aantoonbaar te maken. Waarbij hij  zich afvraagt of de bewering van Albert Einstein dat ‘niet alles wat je kunt meten waarde heeft en de dingen die echt waarde hebben kun je meestal niet meten’, ook opgaat voor het EVC.

 

Lees het volledige artikelvan Rob Martens hier

Met toestemming van de auteur gepubliceerd.

Om u beter van dienst te zijn, maakt hetkind.org gebruik van cookies » Meer informatie