profiel

Ton van Rijn


Ton van Rijn
Bekijk mijn profiel

twitter
facebook
Staatssecretaris Zijlstra in de Wittering.nl

30 november 2011

Ton van Rijn

Geplaatst in:

Vandaag, 30 november 2011, heeft Halbe Zijstra, staatsecretaris van onderwijs, een bezoek gebracht aan Wittering.nl. Het doel van zijn bezoek was om te horen en te ervaren in hoeverre een ander functiehuis kan bijdragen aan het oplossen van het (verwachte) probleem van té weinig leraren in het onderwijs en of er daarnaast juist veel winst te behalen valt om onderwijs anders te organiseren.

Wittering.nl werd voor dit bezoek uitgekozen, omdat juist hier een ander functiehuis al jarenlang werkt.

De ochtend (10.20 – 12.00 uur) verliep erg ontspannend.

Dit kwam vooral, omdat de staatsecretaris mooi op tijd was en nog wel even tijd over had. Een uur werd zo ruim anderhalf uur. Nadat Marius en Ineke de noodzakelijke inleiding over de bedoelingen van Slim Fit en de stand van zaken uit de doeken hadden gedaan werd het tijd voor een bezoek aan de werkvloer.

Daar toonde Halbe Zijlstra zich zeer geïnteresseerd, niet in de laatste plaats omdat hij vader is van een driejarige peuter. Zo’n school had hij nog nooit gezien en hij was onder de indruk van wat hij in drie kwartier heeft gezien en met verschillende mensen kon bespreken.

Lees verder over dit bezoek op de website van de school. Klik hier en ga dan naar nieuws van de units.

Om u beter van dienst te zijn, maakt hetkind.org gebruik van cookies » Meer informatie