profiel

Ken Robinson


Ken Robinson
Bekijk mijn profiel

twitter

Moeilijke vragen voor de docent: ‘Hij heeft zichzelf die vragen nooit gesteld. Het antwoord is hem nooit geleerd.’ door @FransDroog hetkind.org/2018/01/19/moe…

Ongeveer 8 uur geleden op hetkind's Twitter via Twitter Web Client

facebook
Sir Ken Robinson en de basics van onderwijs

4 december 2011

Ken Robinson

Geplaatst in:

Sir Ken Robinson richt zich andermaal tot de onderwijsinnovators, dit keer op uitnodiging van Tedx London. Hij bouwt voort op zijn eerdere TED-talks, waarin hij over de noodzakelijke revolutie binnen het onderwijs sprak. Politici hebben het over een terugkeer naar de basics van het onderwijs, maar wat zijn de basics?  In 13 minuten spreekt hij vanuit Los Angeles het publiek in een video toe.

In the spirit of ideas worth spreading, TED has created a program called TEDx. TEDx is a program of local, self organised events that bring people together. TEDxLondon is the leading UK arm of TEDx, having hosted high profile events in partnership with the Skoll Foundation, The Gates Foundation and The Science Museum.

TEDx London is oriented at developing a community of like minded highly informed and engaged innovators, designers, thinkers, technologists and environmentally and socially concerned individuals in the heart of London.

We bring together the UK’s leading innovative and imaginative thinkers and activators. Our audience is made up of MP’s, designers, heads of innovation, CEO’s , industry leaders, social entrepreneurs and change makers. Our last TEDxLondon event was streamed live to over 22,000 people around the globe. It is still being viewed online today.

http://tedxlondon.com

 

Om u beter van dienst te zijn, maakt hetkind.org gebruik van cookies » Meer informatie