profiel

Dereck Oerlemans


Dereck Oerlemans
Bekijk mijn profiel

Rob van der Poel


robvanderpoel
Bekijk mijn profiel

twitter
facebook
Video-impressie Onderwijscafé van hetkind: delen, gunnen en bewonderen

19 december 2011

Dereck Oerlemans

Geplaatst in: Samenleving, Legitimering

Het eerste Onderwijscafé van hetkind bracht woensdag 14 december een tiental mensen samen. Sepp Lifka (Passionair) en Henno Oldenbeuving (YoungWorks) vertellen in deze video over hun ervaring  die voor beide naar meer smaakt. Het café vindt maandelijks plaats in de Hopperbar op landgoed De Horst in Driebergen. Op 28 maart a.s. is de volgende editie waarvoor u zich tevoren kunt aanmelden bij r.vanderpoel@hetkind.org

Het Onderwijscafé  is een maandelijks ontmoetingsplek op woensdagmiddag  voor mensen die zich (digitaal) hebben aangesloten bij het platform van hetkind en daar ook fysiek gevolg aan willen geven. U dus. In het Onderwijscafé is er tijd en ruimte; word je gezien en luister je naar praktijkverhalen van anderen; borrelen ideeën op;  worden initiatieven gedeeld en  durf je vragen te stellen. Samen dragen we bij aan een context waarin ‘duurzaam leren/ontwikkelen’ en het recht van ieder kind op goed onderwijs en een eigen unieke ontwikkeling  vanzelfsprekend zijn.

De locatie is voorlopig de Hopperbar, op landgoed De Horst, Horstlaan 1, Driebergen.
Inloop 15.00 – 15.30 uur. Tevoren aanmelden bij r.vanderpoel@hetkind.org

De  data van het Onderwijscafé in 2012 zijn:
18 januari, 8 februari, 28 maart, 25 april, 23 mei, 13 juni.

[vimeo 33897048]

Om u beter van dienst te zijn, maakt hetkind.org gebruik van cookies » Meer informatie