profiel

Rob van der Poel


robvanderpoel
Bekijk mijn profiel

twitter

Geluk is datgene wat normaal is. Dat kun je misschien begrijpen, maar wat gebeurt er als je het ook kunt voelen? hetkind.org/?p=61711

Ongeveer 12 uur geleden op hetkind's Twitter via hetkind website

facebook
Sophie (18) wijst op onderwijsmodellen waarmee haar generatie geholpen is

21 december 2011

robvanderpoel

De 18-jarige Sophie Bosworth ervaart dat het traditionele onderwijs zijn langste tijd heeft gehad. Naast kennis en vaardigheden is vooral de passie van een student leidend geworden op zijn/haar leerweg. Deze passie leidt tot creativiteit die nodig in de toekomst die we met elkaar tegemoet treden. In deze video van zes minuten – opgenomen tijdens TEDx London – vertelt deze jonge Engelse studente over de Idea Foundation en de nieuwe leercontexten waarmee veel van haar generatiegenoten geholpen zijn.

Sophie Bosworth- 18 year old student from Devon with a passion for creativity, innovation, education and sharing passions. Member of the Ideas Foundation’s Scholars’ Council. Keen to promote practical, industry based education models as alternatives to university, particularly as a route into the creative industries.

 

 

Om u beter van dienst te zijn, maakt hetkind.org gebruik van cookies » Meer informatie