profiel

Rob van der Poel


robvanderpoel
Bekijk mijn profiel

twitter
facebook
Sophie (18) wijst op onderwijsmodellen waarmee haar generatie geholpen is

21 december 2011

robvanderpoel

De 18-jarige Sophie Bosworth ervaart dat het traditionele onderwijs zijn langste tijd heeft gehad. Naast kennis en vaardigheden is vooral de passie van een student leidend geworden op zijn/haar leerweg. Deze passie leidt tot creativiteit die nodig in de toekomst die we met elkaar tegemoet treden. In deze video van zes minuten – opgenomen tijdens TEDx London – vertelt deze jonge Engelse studente over de Idea Foundation en de nieuwe leercontexten waarmee veel van haar generatiegenoten geholpen zijn.

Sophie Bosworth- 18 year old student from Devon with a passion for creativity, innovation, education and sharing passions. Member of the Ideas Foundation’s Scholars’ Council. Keen to promote practical, industry based education models as alternatives to university, particularly as a route into the creative industries.

 

 

Om u beter van dienst te zijn, maakt hetkind.org gebruik van cookies » Meer informatie