inspiratie, legitimatie en verbinding
Deze website wordt inmiddels elke maand meer dan 150.000 keer bezocht! De verhalen komen van leraren, schoolleiders, bestuurders, ouders/opvoeders en onderwijsbetrokkenen zelf.
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

profiel

Rob van der Poel


robvanderpoel
Bekijk mijn profiel

Stemming van hetkind
twitter

‘De beste leerschool blijkt maar weer dat je de dingen zelf moet ervaren’ hetkind.org/?p=57360

Ongeveer 2 weken geleden op hetkind's Twitter via hetkind website

facebook
Sophie (18) wijst op onderwijsmodellen waarmee haar generatie geholpen is

21 december 2011

robvanderpoel

De 18-jarige Sophie Bosworth ervaart dat het traditionele onderwijs zijn langste tijd heeft gehad. Naast kennis en vaardigheden is vooral de passie van een student leidend geworden op zijn/haar leerweg. Deze passie leidt tot creativiteit die nodig in de toekomst die we met elkaar tegemoet treden. In deze video van zes minuten – opgenomen tijdens TEDx London – vertelt deze jonge Engelse studente over de Idea Foundation en de nieuwe leercontexten waarmee veel van haar generatiegenoten geholpen zijn.

Sophie Bosworth- 18 year old student from Devon with a passion for creativity, innovation, education and sharing passions. Member of the Ideas Foundation’s Scholars’ Council. Keen to promote practical, industry based education models as alternatives to university, particularly as a route into the creative industries.