profiel

Suzanne Niemeijer


Suzanne Niemeijer
Bekijk mijn profiel

Wat is voor jou de onderwijsfilm van 2017?
twitter
facebook
Pieter Spinder op conferentie ‘Reinventing University Education’

22 januari 2012

Suzanne Niemeijer

Geplaatst in: Samenleving,

Op de Marnix Academie is Suzanne Niemeijer bezig met het organiseren van een studiedag met 5 pabo’s en het thema is creativiteit en de mogelijkheden voor onderwijs voor nu en de toekomst. Op zoek naar een keynote speaker kwam ze een interview tegen met Pieter Spinder, oprichter van KnowMads. Het inspireerde haar en ze legde een link naar de zeven leidende principes van hetkind.

Het interview met Spinder vond plaats tijdens de Conferentie: Who’s crazy idea is it anyway – Reinventing University Education.  Hij werd geïnterviewd door Andrew Keen en de camera is van Leo van Emden.

Suzanne Niemeijer is opleidingsmanager bij de Marnix Academie en trainer bij Instituut MenZ

Om u beter van dienst te zijn, maakt hetkind.org gebruik van cookies » Meer informatie