profiel

Nickel van der Vorm


Nickel van der Vorm
Bekijk mijn profiel

Ank van Alebeek


ankvanalebeek
Bekijk mijn profiel

Wat is voor jou de onderwijsfilm van 2017?
twitter

‘Steeds opnieuw paste ik de buitenwereld aan naar hun belevingswereld’ hetkind.org/?p=51218

Ongeveer 2 uur geleden op hetkind's Twitter via hetkind website

facebook
Video: Is het Onderwijscafé van hetkind iets voor jou?

1 februari 2012

Nickel van der Vorm

Geplaatst in: Partnerschap,

Het Onderwijscafé van hetkind is een maandelijkse ontmoetingsplek op woensdagmiddag voor mensen die zich (digitaal) hebben aangesloten bij het platform van hetkind en daar ook fysiek gevolg aan willen geven. U dus. Wat gebeurt er in een café? Deze korte video tilt een tipje van de sluier op. Voor 28 maart a.s. – de volgende aflevering – kunt u zich aanmelden via info@hetkind.org

Feit is dat elk onderwijscafé op zichzelf staat en een zekere onvoorspelbaarheid draagt.  De cafébezoekers luisteren naar elkaar, vertellen over hun praktijk of initiatief en/of durven een vraag  neer te leggen. Samen dragen we bij aan een context waarin ‘duurzaam leren’ en het recht van ieder kind op goed onderwijs en een eigen unieke ontwikkeling  vanzelfsprekende uitgangspunten zijn.

Het Onderwijscafé vindt in principe plaats op het landgoed De Horst in Driebergen, Horstlaan 1. Het NIVOZ is  gastheer.
De inloop is van 15.00 – 15.30 uur en de middag kent een open einde.

In het Onderwijscafé creëren we met elkaar een veld van ongekende mogelijkheden. Er is tijd/ruimte om iets over jezelf, jouw praktijk en/of jouw initiatieven te delen, je kunt elkaar ontmoeten en vragen stellen. Samen kijken we naar de uitdagingen van dit moment: van jezelf/de ander, van jouw school of organisatie; de maatschappij, de wereld.

Geef u tevoren op bij info@hetkind.org
Wilt u iets expliciet aan de orde brengen, meldt het tevoren.

De data van het Onderwijscafé zijn in 2012: 28 maart, 25 april, 23 mei, 13 juni.

Impressie Onderwijscafé van hetkind from HETKIND.ORG on Vimeo.

Om u beter van dienst te zijn, maakt hetkind.org gebruik van cookies » Meer informatie