profiel

Rob van der Poel


robvanderpoel
Bekijk mijn profiel

Wat is voor jou de onderwijsfilm van 2017?
twitter

Over lef & leren: wankelmoed, kleerscheuren, adventskalenders en kastanjes hetkind.org/?p=60211

Ongeveer 5 uur geleden op hetkind's Twitter via hetkind website

facebook
Edushock Experience in Nijmegen

15 februari 2012

robvanderpoel

Geplaatst in:

Op woensdag 7 maart 2012 vindt in de Vasim in Nijmegen de Edushock Experience plaats. Een onconventioneel event over onderwijsvernieuwing: vraaggestuurd onderwijs, passion based learning en het vormgeven van een leeromgeving die tot ver buiten de schoolmuren strekt, o.a. door de inzet van nieuwe media technieken. Een team van onderwijzigers, onderwijsgekken en experts op het gebied van co-creatie geeft je een exclusieve toegangspas tot deze nieuwe dimensie. Een nieuwe werkelijkheid, die we samen gaan maken.

In co-creatie met de creatieve ondernemers van de Vasim en tientallen gepassioneerde professionals van buitenaf ga je een dag lang aan de slag om de ‘shift’ waar het onderwijs op wacht in gang te zetten.

Het programma – Wat kun je verwachten:

•    Niet eerder gehoorde heldhaftige docenten, ambitieuze studenten en gedreven beleidsmakers geven inspirerende TED-talks over hun expedities & ‘Reizen van de held’;
•    Een groot aanbod van activerende workshops waarbij je tools krijgt aangereikt om jouw onderwijsomgeving vanaf morgen te gaan transformeren;
•    Toegang tot nieuwe vormen van leren aan de hand van nieuwe media toepassingen die zijn voortgekomen uit de creatieve breinen van technologie studenten en designers.

Verwacht geen traditioneel onderwijscongres! Dit is een co-creatie event. We doen het samen. Want het onderwijs van morgen, dat creëer je immers niet in je eentje.

Inschrijven achter deze link.

[vimeo 35777185]

De website: http://www.edushockexperience.nl/

Om u beter van dienst te zijn, maakt hetkind.org gebruik van cookies » Meer informatie