profiel

Wat is voor jou de onderwijsfilm van 2017?
twitter

‘Pesten zou je de leerkracht kunnen verwijten, maar feit is dat het instituut onderwijs zélf kwetsbaar maakt voor pe hetkind.org/?p=59788

Ongeveer 13 uur geleden op hetkind's Twitter via hetkind website

facebook
Registratie Ode-webinar Tex Gunning over totale welvaart en rol onderwijs

18 februari 2012

Tex-Gunning

Ode organiseerde onlangs een webinar met Tex Gunning. Deze bestuurder van AkzoNobel deed in het najaar stof opwaaien in onderwijsland met zijn essay Value Based Education.  Gunning sprak genodigden toe bij de NIVOZ-lezing. die toespraak is inmiddels duizenden keer gedownload. In deze live-webchat licht Gunning zijn visie toe om het model van economische welvaart in te ruilen voor een model van totale welvaart. Daarbij gaat hij vooral in op de waarden en waardecreatie in en door het onderwijs. Een videoregistratie, met dank aan ODE.

Webinar met Tex Gunning op 10 februari 2012 nogmaals bekijken?

[vimeo 36782109]

Nog vragen voor Tex Gunning?

Tijdens de webchat zijn bijna alle vragen die via Twitter (#texgunning) en e-mail binnenkwamen aan Tex Gunning voorgelegd en als dat niet gebeurde kwamen de verschillende thema’s die in de vragen verwerkt waren wel naar voren tijdens het gesprek. Mocht u desondanks het gevoel hebben dat uw vraag nog niet beantwoord is, laat het dan weten aan ons (redactie@ode.nl), onder vermelding van Tex Gunning. We zullen dan kijken of hij alsnog een antwoord op uw vraag kan geven.

Meer weten over Tex Gunning en Value Based Education? 

VALUE BASED EDUCATION lezing Tex Gunning – 13 oktober 2011 – NIVOZ

Om u beter van dienst te zijn, maakt hetkind.org gebruik van cookies » Meer informatie