Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

profiel

Rob van der Poel


robvanderpoel
Bekijk mijn profiel

Stemming van hetkind
twitter

‘De beste leerschool blijkt maar weer dat je de dingen zelf moet ervaren’ hetkind.org/?p=57360

Ongeveer 2 weken geleden op hetkind's Twitter via hetkind website

facebook
Kindercounselors welkom op Open Dag Academie voor Psychotherapie in Amsterdam

25 februari 2012

robvanderpoel

Geplaatst in:

Gelukkige kinderen, in een gelukkige wereld! Een warm schoolklimaat is een recht voor iedereen! Ieder kind mag zijn eigen geluk nastreven! Het lijken vanzelfsprekendheden maar in de praktijk blijkt dit voor veel kinderen soms helemaal niet zo vanzelfsprekend. Daarom is het van groot belang dat er therapeuten, coaches en counselors zijn die dit als uitgangspunt hebben, en die in staat zijn verder te kijken dat één specifieke behandelingsmethode, of dan één oorzaak van een probleem. Joska Voerman wijst op de Open Dag op zaterdag 10 maart van de Nederlandse Academie voor Psychotherapie in Amsterdam.

Op de Nederlandse Academie voor Psychotherapie worden trainingen en opleidingen gegeven waarbij je wordt opgeleid tot Happy Coach, Integratieve Kindertherapeut of KinderCounselor/Coach. Als dit je aanspreekt nodigen we je graag uit voor onze Open Dag van 10 maart, met lezingen, workshops, en informatiemarkt. Doe de test ‘KnowHow to Change’ op de site en meld je aan voor de Open Dag

10.30 – 17.00 uur
De koffie staat klaar vanaf 10.00 uur
Locatie
Andreas Schelfhoutstraat 48
1058 HV  Amsterdam

Informatie
Klik hier voor een foto-impressie van de laatste Open dag
Klik 
hier voor de routebeschrijving
Klik 
hier voor het programma. 

www.academie-psychotherapie.nl