profiel

Rob van der Poel


robvanderpoel
Bekijk mijn profiel

Wat is voor jou de onderwijsfilm van 2017?
twitter

‘Steeds opnieuw paste ik de buitenwereld aan naar hun belevingswereld’ hetkind.org/?p=51218

Ongeveer 6 uur geleden op hetkind's Twitter via hetkind website

facebook
Kindercounselors welkom op Open Dag Academie voor Psychotherapie in Amsterdam

25 februari 2012

robvanderpoel

Geplaatst in:

Gelukkige kinderen, in een gelukkige wereld! Een warm schoolklimaat is een recht voor iedereen! Ieder kind mag zijn eigen geluk nastreven! Het lijken vanzelfsprekendheden maar in de praktijk blijkt dit voor veel kinderen soms helemaal niet zo vanzelfsprekend. Daarom is het van groot belang dat er therapeuten, coaches en counselors zijn die dit als uitgangspunt hebben, en die in staat zijn verder te kijken dat één specifieke behandelingsmethode, of dan één oorzaak van een probleem. Joska Voerman wijst op de Open Dag op zaterdag 10 maart van de Nederlandse Academie voor Psychotherapie in Amsterdam.

Op de Nederlandse Academie voor Psychotherapie worden trainingen en opleidingen gegeven waarbij je wordt opgeleid tot Happy Coach, Integratieve Kindertherapeut of KinderCounselor/Coach. Als dit je aanspreekt nodigen we je graag uit voor onze Open Dag van 10 maart, met lezingen, workshops, en informatiemarkt. Doe de test ‘KnowHow to Change’ op de site en meld je aan voor de Open Dag

10.30 – 17.00 uur
De koffie staat klaar vanaf 10.00 uur
Locatie
Andreas Schelfhoutstraat 48
1058 HV  Amsterdam

Informatie
Klik hier voor een foto-impressie van de laatste Open dag
Klik 
hier voor de routebeschrijving
Klik 
hier voor het programma. 

www.academie-psychotherapie.nl

Om u beter van dienst te zijn, maakt hetkind.org gebruik van cookies » Meer informatie