profiel

Jetske van der Greef


Jetske van der Greef
Bekijk mijn profiel

Wat is voor jou de onderwijsfilm van 2017?
twitter

Streven naar volwassenheid: ‘Waar voel ik een grens bij het oplossen, voorzeggen, begeleiden, spiegelen en v hetkind.org/?p=60766

Ongeveer 16 uur geleden op hetkind's Twitter via hetkind website

facebook
De Ontdekkingsreis trekt gezamenlijk op, met hulp van Innovatiebrigade

7 april 2012

Jetske van der Greef

Geplaatst in: Partnerschap,

Basisschool De Ontdekkingsreis heeft als school bezoek gehad van de Innovatiebrigade, onderdeel van InnovatieImpuls Onderwijs (IIO). Dit is een filmpje dat Jetske van der Greef, directeur in Doorn, deelt met de bezoekers van hetkind.org over de aanpak.  ”De reden dat wij de Innovatiebrigade erbij hebben gehaald is dat wij als eenpitter opgaan in een groter geheel, een stichting waarin 25 scholen zitten. En we wilden daarbij onze eigen identiteit bewaren.” Een video-impressie van de aanpak waarin schoolleiding, ouders en leerkrachten samen optrekken.

In het algemeen: scholen kunnen een dilemma neerleggen bij de Innovatiebrigade en dan wordt er in overleg gekeken of een bezoek wenselijk is. In dit geval werkten schoolleiding, leerkrachten en ouders van De Ontdekkingsreis  samen om de identiteit voor de toekomst te borgen.
Een verslag.

Zie voor meer informatie de website www.innovatieimpulsonderwijs.nl

Om u beter van dienst te zijn, maakt hetkind.org gebruik van cookies » Meer informatie