profiel

Rob van der Poel


robvanderpoel
Bekijk mijn profiel

twitter

Een onderzoek naar het zelfbeeld van leerlingen met een diagnose hetkind.org/?p=61800

Ongeveer 9 uur geleden op hetkind's Twitter via hetkind website

facebook
Ouders en het kind: ‘Hoe was het op school vandaag?’

12 april 2012

robvanderpoel

‘Hoe was het op school vandaag?” In deze korte film worden twee Rotterdamse gezinnen met kinderen op het VMBO gevolgd . Hoe kunnen ouders bijdragen aan het schoolsucces van hun kinderen? De film is in opdracht van Beter Presteren gemaakt en wordt  o.a. vertoond tijdens de Meesterklas ‘Ambities waar maken met ouderbetrokkenheid’  op 20 juni in Nijmegen. ‘Praten over school is belangrijk, maar praten over alles is nog belangrijker.”

Om u beter van dienst te zijn, maakt hetkind.org gebruik van cookies » Meer informatie