profiel

Paulien Stoffer


Paulien Stoffer
Bekijk mijn profiel

twitter
facebook
TED-talk: de kracht van de introverte mens

13 april 2012

Paulien Stoffer

Behoor jij ook tot die één derde van de bevolking met een enigszins introvert karakter? Dan is dit een bemoedigende Ted-talk. Zeker in een cultuur waar je vooral geprezen wordt om je extraverte kwaliteiten. Niet een beetje tegen haar eigen stille natuur in, zet Susan Cain de introverte mens in de schijnwerpers. Ze illustreert haar betoog met eigen onderwijservaringen, en met voorbeelden van beroemde introverte mensen, als Gandhi en Lincoln, die onze wereld ingrijpend hebben veranderd.

Lees ook Quiet: The Power of Introverts in a World That Can’t Stop Talking” van Susan Caine.

Aangebracht door Paulien Stoffer

Om u beter van dienst te zijn, maakt hetkind.org gebruik van cookies » Meer informatie