profiel

Ank van Alebeek


ankvanalebeek
Bekijk mijn profiel

twitter

Voorstelling voor onderwijsfilmprijs van het jaar, deel 2: Pauze! hetkind.org/?p=59459

Ongeveer 9 uur geleden op hetkind's Twitter via hetkind website

facebook
It’s Official: Even Kids Know We Need To Fix Education

28 april 2012

ankvanalebeek

Geplaatst in: Partnerschap, Samenleving,

Een video die door Ank van Alebeek werd gevonden op Edudemic.  Het filmpje is gemaakt door Edevolution, een videoproject bedacht en gecreëerd door G/T middle studenten in Dallas. En daarmee is het officieel: Even Kids Know We Need To Fix Education. 

The automotive industry has evolved. The tech industry has evolved. Heck, the oil industry has evolved (and they’re essentially selling fossils!). So why hasn’t education evolved? We’re still teaching out of textbooks and relatively resistant to technological change. But what do the students think? A terrific video exemplifies just about everything I could have hoped to say. So, I’ll let it do the talking.

For more information about what the Education Evolution is and what it means, take a look at a quick summary here or head to the blog page.

Om u beter van dienst te zijn, maakt hetkind.org gebruik van cookies » Meer informatie