profiel

David Kranenburg


David Kranenburg
Bekijk mijn profiel

twitter
facebook
Actief ouderschap: samen werken aan leren

8 mei 2012

David Kranenburg

Geplaatst in: Partnerschap, Opvoeding,

Een centraal aandachtspunt op veel scholen is het verbeteren van de betrokkenheid van ouders bij het onderwijsleerproces van hun kind op school. Veel scholen ervaren  dat op dit punt veel winst te behalen valt. Het maakt verschil wanneer ouders direct betrokken woren bij wat er in de klas gebeurt. Tegelijkertijd zien scholen grote organsiatorische en didaktisch-vakinhoudelijke knelpunten. Dit praktijkprobleem vormt de aanleiding voor dit artikel dat door David Kranenburg is aangedragen en afkomstig is van het Praxisbulletin van Actief Ouderschap en Educatief partnerschap.

Lees meer in Actief ouderschap en educatief partnerschap

 

Om u beter van dienst te zijn, maakt hetkind.org gebruik van cookies » Meer informatie