profiel

Rob van der Poel


robvanderpoel
Bekijk mijn profiel

Wat is voor jou de onderwijsfilm van 2017?
twitter

Over lef & leren: wankelmoed, kleerscheuren, adventskalenders en kastanjes hetkind.org/?p=60211

Ongeveer 5 uur geleden op hetkind's Twitter via hetkind website

facebook
‘Vijf gevaarlijke dingen die je een kind laat doen’

23 mei 2012

robvanderpoel

Volgens Gever Tulley zijn er vijf gevaarlijke dingen, die je je kinderen moet laten doe om de wereld te exploreren. Laat ze met vuur spelen, geef ze een zakmes, laat ze gooien met een speer, machines slopen en auto rijden.  Het zal hun ontwikkeling goed doen.

Ik weet, dat ik als kind niets liever deed dan gevaarlijke dingen onderzoeken en leren beheersen. Ik haalde ook graag dingen uit elkaar: speelgoed, een oude TV. Ik had zelfs een bijnaam: “Johannes de Sloper”. Niets was veilig voor mij. Ben ik daarvan slechter geworden?

Kijk naar het verhaal van Gever Tulley in deze video.

Aangedragen door Rob van der Poel.

Om u beter van dienst te zijn, maakt hetkind.org gebruik van cookies » Meer informatie