profiel

twitter

Kwetsbaarheid versus ‘the show must go on’ hetkind.org/?p=59603

Ongeveer 16 uur geleden op hetkind's Twitter via hetkind website

facebook
Kanamori ‘Full of Life’: avond 5 september in Driebergen UITVERKOCHT!

1 juni 2012

Luc Stevens

Mr. Kanamori zal op woensdagavond 5 september in Driebergen  verschijnen in het gloednieuwe theater Maitland op landgoed De Horst. Deze prachtige locatie biedt plaats aan bijna 300 bezoekers.  De Japanse leraar,  internationaal bekend door de documentaire Children Full of Life,  zal zich over de uitgangspunten van hetkind buigen en in gesprek gaan met de mensen in de zaal.  Luc Stevens en Marcel van Herpen, initiatiefnemers van het NIVOZ en hetkind, zullen een rol hebben.  Naast een muzikale omlijsting en de aanwezigheid van een aantal ambassadeurs van hetkind, zal de avond ook een grote verrassing herbergen. Inschrijven is niet meer mogelijk. Het programma maakt deel uit van de tour die Mr. Kanamori maakt door heel Nederland. Op andere plekken kunt u nog wel terecht. 

Het NIVOZ – Nederlands Instituut voor Onderwijs en Opvoedingszaken – manifesteert zich op drie vlakken: via onderzoek, door het aanbieden van ontwikkelingstrajecten Pedagogische Tact en Leiderschap en als denktank, zie www.nivoz.nl Daarnaast heeft het een traditie opgebouwd bij het aanbieden van onderwijsavonden/lezingen (7 x inspiratie). Voor een groep genodigden (voornamelijk beleidsbepalers en schoolbestuurders) wordt periodiek de NIVOZ-lezing aangeboden. De bijdrage van Tex Gunning (Value Based Education) op 13 oktober 2011 was daarvan een voorbeeld.

De avond met Mr. Kanamori begint om 19.30 uur. Inschrijven is niet meer mogelijk, alle kaarten zijn uitverkocht. Op andere locaties kunt u wel terecht.

De hele schoolreis van Mr. Kanamori door Nederland

Mr. Kanamori – bekend van de documentaire Children full of Life – maakt tussen maandag 3 en woensdag 12 september een toer door heel Nederland. Een en ander is mogelijk gemaakt door platform hetkind i.s.m. Ingrid Helsloot van Checkitin! en veel andere partners. Meer dan 4000 mensen wordt de gelegenheid geboden om deze unieke Japanse leraar te zien, te horen en te ontmoeten.

Voor informatie over de complete Kanamori-week en mogelijke deelname klik op deze link.
In deze onderwijsweek zal ook de eerste onderwijskrant van hetkind in een oplage van 15.000 exemplaren verschijnen. Daarnaast zal het boek van Mr. Kanamori (Schoolboek voor het leven) zijn vertaald in het Nederlands en in de verkoop komen. Op de website leest u de komende weken en maanden meer over dit grootse evenement.

Om u beter van dienst te zijn, maakt hetkind.org gebruik van cookies » Meer informatie