profiel

Nickel van der Vorm


Nickel van der Vorm
Bekijk mijn profiel

Wat is voor jou de onderwijsfilm van 2017?
twitter

Actie voor Sint-Maarten: de kinderen nemen het heft in handen hetkind.org/?p=60248

Ongeveer een uur geleden op hetkind's Twitter via hetkind website

facebook
‘Leren met ITC’ op Butterfly Festival in Schiphol-Rijk: voor 100 mensen plek!

4 juni 2012

Nickel van der Vorm

Geplaatst in: Samenleving, Legitimering

Leren met ICT is niet meer weg te denken uit het onderwijs. Het brengt leerlingen, leerkrachten en scholen in verbinding met elkaar en anderen. Microsoft ‘Partners in Learning’ stelt het onderwijs in staat deze verbindingen ook wereldwijd tot stand te brengen en te onderhouden. In Nederland hebben afgelopen jaren leerkrachten en scholen deelgenomen aan projecten als het Innovative Education Forum (IEF) en Innovative Schools Program (ISP). Op vrijdagmiddag 22 juni 2012 delen leerkrachten en scholen die hebben deelgenomen aan IEF en ISP de opgedane ervaringen op het Butterfly Festival. U kunt erbij zijn, als u inschrijft vóór woensdag 6 juni.

Het belooft een middag te worden waarin naast kennis en ervaringen ook veel inspiratie op gebied van ICT-gebruik in het onderwijs gedeeld wordt. In twee rondes met presentaties vertellen leerkrachten en scholen wat ze binnen IEF en ISP gedaan hebben, waarop ze trots zijn en wat de deelname heeft opgeleverd.

  • Binnen het Innovative Education Forum (IEF) wisten diverse leerkrachten op Europees nivo prijzen in de wacht te slepen, afgelopen jaar vond dat zelfs op Internationaal nivo plaats;
  • Binnen het Innovative Schools Program (ISP) kan Nederland trots zijn op twee Mentorschools en een Pathfinderschool.

Butterfly Festival 2012

Het Butterfly Festival start om 14.00u en vindt plaats in het auditorium van Microsoft Nederland op SchipholRijk. Om 17.30u ronden we af met gelegenheid tot verdere kennismaking en het delen van ervaringen.

Aanmelden

Graag vernemen we uiterlijk woensdag 6 juni 2012 of we u mogen ontmoeten op het Butterfly Festival 2012. Uw aanmelding zal per email worden bevestigd. Aanmelden kan per email op frank@oetelaar.nl   Het aantal deelnemers aan het Butterfly Festival is beperkt tot 100 personen, aanmeldingen worden op volgorde van binnenkomst in behandeling genomen. Uiterlijk twee weken voorafgaand aan het Butterfly Festival ontvangt u per email het definitieve programma.

Om u beter van dienst te zijn, maakt hetkind.org gebruik van cookies » Meer informatie