profiel

Beheerder HetKind


admin

Meer weten over deze pagina of dit onderwerp? Stuur een e-mail naar: redactie@hetkind.org

Wat is voor jou de onderwijsfilm van 2017?
twitter

Streven naar volwassenheid: ‘Waar voel ik een grens bij het oplossen, voorzeggen, begeleiden, spiegelen en v hetkind.org/?p=60766

Ongeveer 12 uur geleden op hetkind's Twitter via hetkind website

facebook
Onderwijscafé hetkind in Driebergen: nog 1x voor de vakantie!

8 juni 2012

admin

Geplaatst in:

Op woensdagmiddag 13 juni  a.s. vindt het laatste Onderwijscafé van het schooljaar plaats. De maandelijkse ontmoetingsplek van hetkind heeft de afgelopen periode voor veel mensen betekenis gehad. Meer dan 100 mensen hebben het café in 2012 al aangedaan, gemiddeld trekt een bijeenkomst zo’n 30 cafébezoekers.

Ook voor het laatste onderwijscafé van het schooljaar is volgende week woensdag 13 juni veel animo.  Vanaf half vier  is de bar op het landhuis op landgoed De Horstin Driebergen weer open. Deze keer schuiven meer dan 25 leraren die eerder die dag het traject Pedagogische Tact hebben afgerond.

Het café is een informele bijeenkomst van mensen uit het onderwijs bij wie de uitgangspunten van hetkind voor goed onderwijs ter harte nemen en daarbij zijn eigen handelen en vorm daardoor ontdekt.  Net als altijd is er ruimte om een prangende vraag of ervaring centraal te delen.

Geef je wel tevoren op bij info@hetkind.org zodat we ook met jouw komst rekening kunnen houden.

Samen kijken we naar de uitdagingen van dit moment: van jezelf/de ander, van jouw school of organisatie; de maatschappij, de wereld.

Wilt u iets expliciet inbrengen, vanuit een initiatief en/of idee, neem dan even contact op.

Om u beter van dienst te zijn, maakt hetkind.org gebruik van cookies » Meer informatie