profiel

Marleen van der Krogt


marleenvanderkrogt
Bekijk mijn profiel

twitter
facebook
Filmpje: ‘Dit is Sil, een lastig kind’

25 juli 2012

marleenvanderkrogt

Geplaatst in: Partnerschap, Samenleving,

Marleen van der Krogt wijst hetkind op een inspirerend filmpje over Sil, een lastig kind. De video is gemaakt door Ontwerpburo Dik & Stijlloos in opdracht van Meesters Advies voor FSL 3906, een samenwerkingsverband van 37 Zuidhollandse basisscholen waaronder 2 scholen voor speciaal basisonderwijs.

FSL (Federatief, Samenwerkingsverband Leerlingenzorg) werkt aan verbetering en afstemming van de zorg voor 7500 leerlingen in de gemeenten Bernisse, Brielle, Hellevoetsluis, Westvoorne en Rozenburg. FSL 39-06 wil bereiken dat scholen tegemoet kunnen komen aan de specifieke onderwijsbehoeften van ieder kind. Dit doen we door binnen het FSL samen te werken en ondersteuning te bieden aan de leerlingenzorg waar dat nodig is. Klik HIER voor de website. Voor Dik & Stijlloos en Meesters Advies.

Dit is Sil from Dik & Stijlloos on Vimeo.

 

 

Om u beter van dienst te zijn, maakt hetkind.org gebruik van cookies » Meer informatie