profiel

Rob van der Poel


robvanderpoel
Bekijk mijn profiel

Wat is voor jou de onderwijsfilm van 2017?
twitter

Streven naar volwassenheid: ‘Waar voel ik een grens bij het oplossen, voorzeggen, begeleiden, spiegelen en v hetkind.org/?p=60766

Ongeveer 9 uur geleden op hetkind's Twitter via hetkind website

facebook
TEDxYouth@Amsterdam 2012 in de startblokken!

21 augustus 2012

robvanderpoel

Na twee succesvolle edities vindt op 17 november 2012 – aan de vooravond van Universal Children’s Day – voor de derde keer het TEDxYouth evenement in Amsterdam plaats. TEDxYouth@Amsterdam is hét jaarlijkse evenement voor jongeren tussen de 12 en 18 jaar. Jonge denkers en doeners krijgen toegang tot een uniek platform om hun ideeën tot leven te brengen, en ze met elkaar en de wereld te delen. Tickets zijn niet te koop, de 200 deelnemers worden geselecteerd op basis van hun motivatie.

Bringing Ideas Alive!

TEDxYouth@Amsterdam staat ook dit jaar weer in het teken van ‘Bringing Ideas Alive’, waarbij de sprankelende TED talks van de jongeren het inspirerende middelpunt vormen. Aanmelden kan nog steeds op www.tedxyouthamsterdam.nl!  What is your Idea Worth Sharing?

De deelnemers in de zaal krijgen tijdens enerverende workshops zelf de kans hun eigen ideeën te bespreken en te ontwikkelen, met elkaar of met deskundigen op verschillende vakgebieden. De dag wordt gecomplementeerd door diverse optredens en er is volop gelegenheid voor interessante ontmoetingen en kans op nieuwe inzichten.

De programmering en speakers line up van TEDxYouth@Amsterdam 2012 worden half september bekend gemaakt. Het belooft weer een mooi evenement te worden!

TEDxYouth@Amsterdam 2011

Vorig jaar werden de 200 deelnemende jongeren en ca. 100 volwassenen tijdens  TEDxYouth@Amsterdam meegenomen in de wereld van TED (Technologie, Entertainment en Design). En ver daarbuiten, want TEDxYouth@Amsterdam bestrijkt alle hoeken van de verbeelding. De jonge sprekers lieten met hun persoonlijk verhaal zien dat je nooit te jong bent om je dromen waar te maken en veranderingen te realiseren.

Diverse organisaties, waaronder Warchild, Layer -Augmented Reality-, Durf te Vragen en Lego Serious Play gaven interactieve workshops. Het evenement werd ondersteund door ruim 30 sponsoren en mogelijk gemaakt door tal van vrijwilligers, van jong tot oud.

TEDxYouth@Amsterdam wordt mogelijk gemaakt door een team van gedreven vrijwilligers. TEDx en TEDxYouth is een programma van lokale, onafhankelijk georganiseerde events, die mensen samenbrengt in de geest van TED. TEDxYouth@Amsterdam wordt georganiseerd onder licentie van TED.com.

Voor aanmelding of meer informatie: www.tedxyouthamsterdam.nl

TEDxYouth@Amsterdam is ook te vinden op:

–  Facebook http://www.facebook.com/TEDxYouthAmsterdam

–  en Twitter @TEDxYouthAms

Om u beter van dienst te zijn, maakt hetkind.org gebruik van cookies » Meer informatie