inspiratie, legitimatie en verbinding
Deze website wordt inmiddels elke maand meer dan 150.000 keer bezocht! De verhalen komen van leraren, schoolleiders, bestuurders, ouders/opvoeders en onderwijsbetrokkenen zelf.
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

profiel

Rob van der Poel


robvanderpoel
Bekijk mijn profiel

Stemming van hetkind
twitter

‘De beste leerschool blijkt maar weer dat je de dingen zelf moet ervaren’ hetkind.org/?p=57360

Vorige week op hetkind's Twitter via hetkind website

facebook
Onderwijscafé van hetkind in Driebergen. Wees erbij!

3 september 2012

robvanderpoel

Geplaatst in: Partnerschap, Samenleving,

Op woensdagmiddag 31 oktober is er weer een Onderwijscafé van hetkind, andermaal op landgoed De Horst in Driebergen. Deze maandelijkse centrale ontmoetingsplek van hetkind heeft in 2012 voor veel mensen al betekenis gehad. Leraren, schoolleiders en andere onderwijsbetrokkenen zijn er welkom. Elk café draagt een thema.

Het café is een informele bijeenkomst van mensen uit het onderwijs bij wie de uitgangspunten van hetkind voor goed onderwijs ter harte nemen en daarbij zijn eigen handelen en vorm daardoor ontdekt. Gemiddeld trok een middag zo’n dertig cafébezoekers. Samen kijken we naar de uitdagingen van dit moment: van jezelf/de ander, van jouw school of organisatie; de maatschappij, de wereld. Net als altijd is er ruimte om een prangende vraag of ervaring centraal te delen. Geef je wel tevoren op bij info@hetkind.org zodat we ook met jouw komst rekening kan worden gehouden.

Vanaf half vier  is de bar op het landhuis De Horst in Driebergen open. Wilt u iets expliciet inbrengen, vanuit een initiatief en/of idee, neem dan even contact op.

De overige data voor het komende schooljaar zijn: 31 oktober, 28 november, 30 januari, 6 maart, 3 april en 5 juni.