profiel

Theo Wismans


Theo Wismans
Bekijk mijn profiel

Wat is voor jou de onderwijsfilm van 2017?
twitter

De wondervraag: ‘Stel dat… morgen alles anders is’ hetkind.org/?p=50208

Ongeveer 8 uur geleden op hetkind's Twitter via hetkind website

facebook
Lustrumsymposium Niekée in Roermond

4 september 2012

Theo Wismans

Niekée Roermond organiseert op donderdag 8 november een groots landelijk symposium over het onderwijs van de toekomst. Iedereen die zich betrokken voelt bij de maatschappij van morgen is welkom. Een dag van dialoog en reflectie. Leerzaam voor iedereen. We brengen, we halen en we delen. De kosten van dit symposium zijn € 45,- p.p. 

Niekée in Roermond bestaat vijf jaar als innovatieve school in een prijswinnend gebouw. Niekée heeft inmiddels naam gemaakt in het Nederlandse onderwijs.
We, (de ontwerpers en uitvoerders van het eerste uur en het Mundium College waar Niekée deel van uitmaakt) willen dit niet ongemerkt voorbij laten gaan en geheel in de traditie van Niekée,  waar verrassing en out-of-the-box centraal staan, nodigen we iedereen uit om na een inspirerende dialoog uw persoonlijk statement vast te leggen (op schrift, in digitale media of als videoboodschap) in het interactieve boek van Niekée-pedia. Zo ontstaat er een bijzonder resultaat aan het eind van dit anders-dananders-symposium.

Een dag van dialoog en reflectie op het onderwijs voor de 21ste eeuw! Klik hier voor de folder.

Niekée zal geheel in stijl geen voorgeprogrammeerd symposium aan u voorschotelen. Het programma van de dag ligt alleen vast in tijd en in het benoemen van de beoogde uitkomst. Maar wie weet waar we uitkomen? We zoeken samen naar het geheim van goed onderwijs voor de toekomst. Onderwijs leidt op voor het welslagen in de maatschappij. Daarom vragen we aan mensen die geslaagd zijn in die maatschappij, ongeacht hun discipline (sport, entertainment, ondernemerschap, politiek etc…) om gezamenlijk met u in dialoog te gaan, waarbij iedereen zijn wijsheid deelt. In de hoop dat dat leidt tot inzicht hoe het beter kan.

Het gebouw van Niekée wordt omgetoverd tot een dynamische wereld van dialoog. En we weten niet waar de zoektocht ons aan het eind van de dag zal brengen. Leerzaam voor iedereen. We brengen, we halen en we delen. De kosten van dit symposium zijn € 45,- p.p. En u mag rekenen op de Bourgondische Limburgse gastvrijheid, verzorgd door de leerlingen van onze afdeling Horeca. Het zal u aan niets ontbreken.

Een deel van de inschrijfgelden schenken wij aan een aantal goede doelen in binnen- en buitenland. We zijn ervan overtuigd dat deze dag u inspireert en
enthousiasmeert.  Dit symposium wordt gehouden ter ere van het 5-jarig bestaan van Niekée als vernieuwingsschool.

 

Om u beter van dienst te zijn, maakt hetkind.org gebruik van cookies » Meer informatie