profiel

Rob van der Poel


robvanderpoel
Bekijk mijn profiel

twitter

Veel data, weinig inzicht: in hoeverre is de Nederlandse onderwijsinspectie onderdeel van de empirische hetkind.org/?p=64524

Ongeveer 4 uur geleden op NIVOZ-platform hetkind's Twitter via hetkind website

facebook
Videoimpressie Masterclass: ‘Waarom bent u zo speciaal?’

10 september 2012

robvanderpoel

Wouter Habraken maakte een videoimpressie van de Masterclass van meester Kanamori in Driebergen. Meer dan 40 leraren waren op 5 september op uitnodiging present in de tuin van het landhuis De Horst. Allereerst was er de overhandiging van het boek ‘Levenslessen van meester Kanamori’ door Ingrid Helsloot. Zij heeft in het najaar van 2011 de uitnodiging van het NIVOZ/hetkind overgebracht naar de 66-jarige Toshiro Kanamori in Kanazawa. Daarna kregen de ‘Kanamori’s van Nederland’ de gelegenheid om vragen te stellen en in gesprek te gaan. 

Marcel van Herpen leidt deze speciale Masterclass in. Hieronder een sfeerimpressie. De vertaling is van Ingeborg Hansen.

Tom Pellis stelde de eerste vraag namens Evy, een meisje uit groep 7 van Nutsbasisschool Teteringen. Waarom bent u zo speciaal?

Voor meer foto’s van de Masterclass klik op deze link. Een ervaring van Natascha Bruti vindt u ook elders op deze site.
De groep leraren kende elkaar voor het merendeel al van een eerdere bijeenkomst op 19 juni jl. ook daarvan vindt u achter deze link een impressie.

Om u beter van dienst te zijn, maakt hetkind.org gebruik van cookies » Meer informatie