Wat is voor jou de onderwijsfilm van 2017?
twitter

‘Lars werd gepest op school en mijn zoon was één van de daders’ hetkind.org/?p=57027

Ongeveer 2 uur geleden op hetkind's Twitter via hetkind website

facebook
Studiemiddag Pedagogiek is van ons allemaal! in Alkmaar

17 september 2012

janneke hagenaar

In de week van de opvoeding is er op woensdag 3 oktober in Alkmaar een studiemidddag onder de titel ‘ Pedagogiek is van ons allemaal!’, We nodigen alle mensen uit die in en om school en kinderopvang met pedagogiek bezig zijn en daarin samenwerken met ouders. Van 13.30 tot 16.00 uur bent u welkom in  De Activiteit, het landelijk centrum voor ontwikkelingsgericht onderwijs. De kosten zijn 125 euro.

Voor meer informatie klik op deze link.

Met wie?
Corine Bruintjes-Noteboom is GZ-psycholoog en studeerde orthopedagogiek aan de Universiteit Utrecht. Al 20 jaar is zij werkzaam als onderwijsadviseur. Corine heeft ruime ervaring met het onderzoeken van kinderen en het adviseren van scholen en ouders over kinderen met leer- en gedragsproblemen. www.corinenoteboom.nl

Janneke Hagenaar is nascholer en onderwijsontwikkelaar bij De Activiteit, Landelijk Centrum voor Ontwikkelingsgericht Onderwijs. www.de-activiteit.nl

 

Om u beter van dienst te zijn, maakt hetkind.org gebruik van cookies » Meer informatie