inspiratie, legitimatie en verbinding
Deze website wordt inmiddels elke maand meer dan 150.000 keer bezocht! De verhalen komen van leraren, schoolleiders, bestuurders, ouders/opvoeders en onderwijsbetrokkenen zelf.
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

profiel

Micha de Winter


Micha-de-Winter
Bekijk mijn profiel

Stemming van hetkind
twitter

‘De beste leerschool blijkt maar weer dat je de dingen zelf moet ervaren’ hetkind.org/?p=57360

Vorige week op hetkind's Twitter via hetkind website

facebook
Onderwijsavond met Micha de Winter in theater Driebergen

19 september 2012

Micha-de-Winter

Micha de Winter is op donderdagavond 1 november de eerste spreker in de nieuwe serie van zeven inspirerende onderwijsavonden in Driebergen. Het NIVOZ heeft zeven prominente, onderhoudende sprekers uitgenodigd om vanuit zeven actuele thema’s te spreken. In het gloednieuwe theater Maitland op landgoed De Horst is plaats voor maximaal 300 mensen, tegen een lage entreeprijs van 25 euro. De Winter spreekt over het thema ‘Verbeter de wereld, begin bij de opvoeding’. Als voorbereiding op deze lezingen vindt u hier een uitzending van Brandpunt uit 2011 ‘Elk kind een etiket’. Aanmelden kan ook via dit artikel.

De brochure van de onderwijsavonden (7 x inspiratie) vindt u achter deze link: brochure onderwijsavonden 2012-2013 Er is een korting als u bij alle avonden aanwezig bent.  Adres: De Horst 1, 3971 KR Driebergen. Tijdstip: 19.30 – 21.30 uur. Toegangsprijs:  € 25,- p.p. per avond* Aanmelden kan HIER.

1 november 2012:
Micha de Winter – Verbeter de wereld, begin bij de opvoeding