profiel

Martin Dogger


Martin Dogger
Bekijk mijn profiel

Wat is voor jou de onderwijsfilm van 2017?
twitter

Hoe kunnen we een sfeer creëren waarbij iedereen betrokken is en verantwoordelijkheid draagt? hetkind.org/?p=59939

Ongeveer 32 minuten geleden op hetkind's Twitter via hetkind website

facebook
Onderwijscafé van hetkind: 14 november in Zwolle

15 oktober 2012

Martin Dogger

Geplaatst in: Partnerschap, Samenleving,

Leraar Martin Dogger heeft het initiatief genomen voor een ‘Onderwijscafé van hetkind’ in Zwolle. Op woensdagmiddag 14 november zijn docenten (PO, VO en MBO) welkom , samen met schoolleiders, bestuurders en andere betrokkenen om elkaar te inspireren en kennis/ervaringen uit te wisselen. Het café vindt vanaf 15.30 uur plaats in Samen Zwolle, ook wel de ‘huiskamer’ van Zwolle geheten. De entree is gratis.

Dogger – zelf werkzaam op OBS de Schatkamer in Zwolle – en zijn medeorganisatoren bouwen voort op de succesformule van het maandelijkse onderwijscafé in Driebergen. Vanuit hetkind.org vindt dan ook ondersteuning plaats. Hij doet een oproep aan alle leraren, schoolleiders en onderwijsbetrokkenen die hun eigen ontwikkeling en stappen parallel zien lopen aan de bijdrage aan de ontwikkeling van de kinderen.

De Zwolse editie is de eerste van een reeks onderwijscafé’s door het hele land. Leraren nemen zelf het voortouw om in hun regio een plek te creëren waar op informele wijze wordt geleerd en geïnspireerd. Hetkind kijkt wat nodig is en ondersteunt.

De locatie in Zwolle heet Samen Zwolle. Het  is de huiskamer van Zwolle waar samen doen, samen spelen en samen eten centraal staat. Het is gevestigd in het oude postkantoor van Zwolle, aan de Oude Markt.

Geef je wel tevoren op via Martin Dogger, m.dogger@hetkind.org zodat we ook met jouw komst rekening kan worden gehouden.

Vanaf 15.30 ben je van harte welkom.

Samen Zwolle
Oude Markt 1A
8011 PE Zwolle

www.samenzwolle.nl

Het Onderwijscafé is een informele bijeenkomst van mensen uit het onderwijs die uitgangspunten van hetkind voor goed onderwijs ter harte nemen en daarbij hun eigen handelen en vorm daardoor ontdekken. Samen kijken we naar de uitdagingen van dit moment: van jezelf/de ander, van jouw school of organisatie; de maatschappij, de wereld.

Om u beter van dienst te zijn, maakt hetkind.org gebruik van cookies » Meer informatie