profiel

Rob van der Poel


robvanderpoel
Bekijk mijn profiel

Wat is voor jou de onderwijsfilm van 2017?
twitter

De wondervraag: ‘Stel dat… morgen alles anders is’ hetkind.org/?p=50208

Ongeveer 4 uur geleden op hetkind's Twitter via hetkind website

facebook
Volg de kinderen van DOK12 en laat je meenemen in de twaalf bouwstenen

26 oktober 2012

robvanderpoel

Wat hebben de eerste vier jaar DOK12 gebracht? Vier leerlingen hebben het unieke concept en resultaat van de reis en ontwikkeling van de school in Amersfoort op prachtige wijze gevangen in een film. Volg de voetsporen van Fleur, Max, Eva en Dennis en laat je meenemen in de 12 bouwstenen van DOK12. 

Fleur, Max, Eva en Dennis zijn de scenarioschrijvers en vragenstellers van de film. En oh ja, en passant ook nog cateraar, producent, designer en procesbewaker! Alle ruimte voor de talenten van kinderen. Dat geldt ook bij DOK(U)12.

Geïnspireerd geraakt door onze film? Na de première op woensdag 24 oktober 2012 organiseert DOK12 workshops over hoe je onderwijs anders kunt organiseren. De drijvende krachten achter DOK12 delen hun ervaringen en belevenissen graag met je.

http://www.dok12.com/

 

Om u beter van dienst te zijn, maakt hetkind.org gebruik van cookies » Meer informatie