inspiratie, legitimatie en verbinding
Deze website wordt inmiddels elke maand meer dan 150.000 keer bezocht! De verhalen komen van leraren, schoolleiders, bestuurders, ouders/opvoeders en onderwijsbetrokkenen zelf.
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

profiel

Rob van der Poel


robvanderpoel
Bekijk mijn profiel

Stemming van hetkind
twitter

‘De beste leerschool blijkt maar weer dat je de dingen zelf moet ervaren’ hetkind.org/?p=57360

Vorige week op hetkind's Twitter via hetkind website

facebook
Volg de kinderen van DOK12 en laat je meenemen in de twaalf bouwstenen

26 oktober 2012

robvanderpoel

Wat hebben de eerste vier jaar DOK12 gebracht? Vier leerlingen hebben het unieke concept en resultaat van de reis en ontwikkeling van de school in Amersfoort op prachtige wijze gevangen in een film. Volg de voetsporen van Fleur, Max, Eva en Dennis en laat je meenemen in de 12 bouwstenen van DOK12. 

Fleur, Max, Eva en Dennis zijn de scenarioschrijvers en vragenstellers van de film. En oh ja, en passant ook nog cateraar, producent, designer en procesbewaker! Alle ruimte voor de talenten van kinderen. Dat geldt ook bij DOK(U)12.

Geïnspireerd geraakt door onze film? Na de première op woensdag 24 oktober 2012 organiseert DOK12 workshops over hoe je onderwijs anders kunt organiseren. De drijvende krachten achter DOK12 delen hun ervaringen en belevenissen graag met je.

http://www.dok12.com/