profiel

Michel van Ast


Michel van Ast
Bekijk mijn profiel

Wat is voor jou de onderwijsfilm van 2017?
twitter
facebook
Maak kennis met The Crowd via Eventstorm in Eindhoven en Amersfoort

10 november 2012

Michel van Ast

Op 21 november (Eindhoven) en 29 november (Amersfoort) organiseert The Crowd een tweetal kennismakingbijeenkomsten (Eventstorms) waarin je zelf kunt ervaren op welke manier The Crowd een rol kan spelen in jouw professionalisering als leraar. The Crowd is in februari 2012 gestart als een open professionele leergemeenschap, een netwerk en een platform voor onderwijsprofessionals die de regie voor een levenlang leren zoveel mogelijk in eigen hand willen houden en samen willen werken aan inspirerend onderwijs voor de toekomst.

– Ben je nog niet bekend met de activiteiten en werkwijze van The Crowd?
– Ben je nieuwsgierig naar The Crowd en de activiteiten?
– Ben je volger maar weet je nog niet zeker of je vanaf 1 januari deelnemer wilt worden?
– Wil je graag in een groepje werken aan een goede pitch voor een activiteit?
– Of vind je het leuk kennis te maken met andere (potentiële) Crowd-deelnemers?

Kom dan 21 november of 29 november kennismaken met The Crowd in Eindhoven en Amersfoort!

Wat gaan we doen?
SetUp Utrecht heeft tijdens de kick-off van The Crowd op 1 februari een spetterende Eventstorm verzorgd waarin we in een aantal rondes de eerste activiteiten van The Crowd hebben vormgegeven. Die middag is zo waardevol gebleken voor de eerste deelnemers dat SetUp een aantal nieuwe eventstorms organiseert.

Tijdens de Eventstorm ontwerp je in groepje in een aantal rondes het idee voor een Crowd-activiteit opzet waaraan je zelf graag zou willen deelnemen. De ideeën worden uitgewerkt en gepresenteerd waarna de activiteit(en) waar het meest op gestemd wordt meteen een plekje krijgt op de activiteitenpagina van The Crowd.

Voor wie?
Voor iedereen die wil ervaren hoe The Crowd werkt.

De inschrijvingen voor deze activiteit lopen via de mail, iedereen (geïnteresseerden, volgers en deelnemers) kunnen zich inschrijven.

Praktische informatie

Datum – 21 november 2012
Tijd – 17.00 tot 20.00 uur (Er wordt voor een broodje gezorgd)
Locatie – Anton Schellenscollege, Hendrik Staetslaan 54, Eindhoven
Meer informatie bij Ella Kwakkestein

Datum – 29 november 2012
Tijd – 17.00 tot 20.00 uur (Er wordt voor een broodje gezorgd)
Locatie – Amersfoortse Berg, Hugo de Grootlaan 25, Amersfoort
Meer informatie bij Ella Kwakkestein

Wat is The Crowd?

The Crowd is een open professionele leergemeenschap, een netwerk en een platform voor onderwijsprofessionals die de regie voor een levenlang leren zoveel mogelijk in eigen hand willen houden en samen willen werken aan inspirerend onderwijs voor de toekomst.

The Crowd is een kans voor zelfbewuste onderwijsprofessionals die;

1. Willen excelleren. Leerlingen laten leren is de grote uitdaging van iedere leraar. Dat vraagt niet alleen om gedegen vakkennis maar ook om meesterschap in klassenmanagement, didactiek en pedagogisch handelen. Dat vraagt vooral om een lerende houding bij van leraar.

2. Vrij willen zijn om eigen keuzes te maken. Jij gaat niet zitten wachten tot jouw sectiegenoten in beweging komen of tot de school iets organiseert. Je wilt snel en naar eigen inzicht antwoorden vinden op je leervragen. Je zoekt contact met vakgenoten die…;

3. Een bijdrage willen leveren aan het onderwijs van de toekomst. En wie weet, zet je samen iets in beweging wat veel scholen en de politiek niet voor elkaar krijgen: vernieuwend onderwijs voor de toekomst.

Om u beter van dienst te zijn, maakt hetkind.org gebruik van cookies » Meer informatie