profiel

Rob Martens


Rob Martens
Bekijk mijn profiel

Rob van der Poel


robvanderpoel
Bekijk mijn profiel

twitter

Veel data, weinig inzicht: in hoeverre is de Nederlandse onderwijsinspectie onderdeel van de empirische hetkind.org/?p=64524

Ongeveer 4 uur geleden op NIVOZ-platform hetkind's Twitter via hetkind website

facebook
Onderwijsavond Rob Martens in Driebergen: ‘Leren met ICT, tussen vrijheid en verdwalen’

18 november 2012

Rob-Martens

Rob Martens is op donderdagavond 13 december de tweede spreker in de serie van zeven inspirerende onderwijsavonden in Driebergen. Hij  spreekt over het thema ‘Leren met ICT: tussen vrijheid en verdwalen’. Martens is wetenschappelijk directeur van LOOK (voorheen het Ruud de Moorcentrum van de Open Universiteit) en hoogleraar onderzoek naar multimedia en leren, met veel nadruk op motivationele processen bij docenten en leerlingen. Tevoren aanmelden via deze link of dit artikel.

Het NIVOZ heeft i.s.m. hetkind zeven prominente, onderhoudende sprekers uitgenodigd om vanuit zeven actuele thema’s te spreken. In het gloednieuwe theater Maitland op landgoed De Horst is plaats voor maximaal 300 mensen, tegen een lage entreeprijs van 25 euro. De brochure van de onderwijsavonden (7 x inspiratie) vindt u achter deze link: brochure onderwijsavonden 2012-2013

Er is een korting als u bij alle avonden aanwezig bent.  Adres: De Horst 1, 3971 KR Driebergen. Tijdstip: 19.30 – 21.30 uur. Toegangsprijs:  € 25,- p.p. per avond* Aanmelden kan ook HIER.

Op 1 november trapte Micha de Winter af met een lezing over het thema Verbeter de wereld, begin bij de opvoeding. Daarvan leest u hier een verslag.

Om u beter van dienst te zijn, maakt hetkind.org gebruik van cookies » Meer informatie