profiel

Martin Dogger


Martin Dogger
Bekijk mijn profiel

Wat is voor jou de onderwijsfilm van 2017?
twitter

Waak voor sociale pijn die lesgeeft aan sociale pijn hetkind.org/?p=59614

Ongeveer 3 uur geleden op hetkind's Twitter via hetkind website

facebook
Onderwijscafé in Zwolle op 30 januari: inspiratie, legitimatie en verbinding

7 december 2012

Martin Dogger

Geplaatst in: Partnerschap, Samenleving,

Voor de tweede keer wordt in Samen Zwolle een onderwijscafé gehouden. Op woensdagmiddag 30 januari zijn docenten (PO, VO en MBO) welkom , samen met schoolleiders, bestuurders en andere betrokkenen om elkaar te inspireren en kennis/ervaringen uit te wisselen. Ilse van Hal, directeur bij Stichting Cambium, zal  de aftrap verrichten door over haar bezoek te vertellen aan scholen op IJsland.  Het café start om 15.30 uur in Samen Zwolle, in het hartje van de stad. (Een week later – op 6 februari – is er een onderwijscafé in Driebergen, georganiseerd door leraren van De Werfklas in Culemborg, klik hier).

Zo’n 20 leraren en andere belangstellenden waren op 14 november aanwezig bij de eerste editie van het Onderwijscafé in Zwolle. Dit café stond vooral in het teken van kennismaking en ontmoeting. De reacties waren positief, ook de Stentor berichtte enthousiast (zie foto).

Vanuit de aanwezig kwam animo om te ondersteunen bij de invulling van de volgende cafémiddag. Ilse van Hal, directeur bij Stichting Cambium, zal op 30 januari vertellen over haar bezoek aan IJsland. Met collega’s heeft zij daar scholen bezocht.

De locatie in Zwolle heet Samen Zwolle. Het is de huiskamer van Zwolle waar samen doen, samen spelen en samen eten centraal staat. Het is gevestigd in het oude postkantoor van Zwolle, aan de Nieuwe Markt.

Geef je wel tevoren op via m.dogger@hetkind.org,  zodat we ook met jouw komst rekening kan worden gehouden.

Samen Zwolle

Nieuwe Markt 1A
8011 PE Zwolle
www.samenzwolle.nl

Het Onderwijscafé is een informele bijeenkomst van mensen uit het onderwijs die uitgangspunten van hetkind voor goed onderwijs ter harte nemen en daarbij hun eigen handelen en vorm daardoor ontdekken. Samen kijken we naar de uitdagingen van dit moment: van jezelf/de ander, van jouw school of organisatie; de maatschappij, de wereld.

Agenda

6 februari: onderwijscafé in Driebergen
Organisatie: Danielle Buijsman en  Annemarijke ten Thije van Werfklas in Culemborg. Aanmelden via info@hetkind.org. Start 15.30, landgoed De Horst, gebouw Vossesteyn, Driebergen.

3 april: Onderwijscafé in Breda
Organisatie: Dennis Oomen, Ronald Heidanus, Marcel Kesselring en Patricia van der Slobbe. Aanmelden via: dennisoomen@ziggo.nl Start 19.30 uur, Innofun, E-lab, Stadionstraat 20 , Breda (gebouw Edux).

Om u beter van dienst te zijn, maakt hetkind.org gebruik van cookies » Meer informatie