profiel

Jelmer Evers


Jelmer Evers
Bekijk mijn profiel

twitter
facebook
Keynote van Jelmer die ‘alles raakt wat met onderwijs te maken heeft’

25 december 2012

Jelmer Evers

VO-leraar Jelmer Evers was in september 2012 keynote-speaker bij de jaaropening van de Hogeschool Utrecht. Hij ontving enthousiaste reactie en deelt nu zijn presentatie ‘Ruimte voor/van de docent’ met hetkind. ‘Omdat het alles raakt wat met onderwijs te maken heeft.’ De beelden, inclusief animatie, zijn door hemzelf in elkaar gezet.

Jelmer geeft geschiedenisles op UniC en blogt al enkele jaren op Bits & History. Recent verscheen een interview met hem in de eerste onderwijskrant van hetkind ‘10.000 hits , maar het gaat om de leerling’ Klik op  1520 DekrantvanHetKind pag12_13

Om u beter van dienst te zijn, maakt hetkind.org gebruik van cookies » Meer informatie