profiel

Rob van der Poel


robvanderpoel
Bekijk mijn profiel

Wat is voor jou de onderwijsfilm van 2017?
twitter
facebook
Waarom ik leraar ben geworden! Elke week nieuwe inspiratie…

16 januari 2013

robvanderpoel

Geplaatst in: Verantwoordelijkheid,

Waarom ik leraar ben geworden? Elke zondag is er in the Guardian (online) weer een nieuwe aflevering. En iedereen heeft zijn eigen redenen. ‘Ik werd ernaar toe gedreven en al snel vond ik mijn passie’, zegt Mark Sherin van de Lyndhurst Primary school. ‘Ik ben op een missie om het onderwijs in Braziliè te verbeteren´, vertelt Phil Hawkins en wiskunde docente Megan Cumberlidge zegt  ‘Ik ben leraar geworden, omdat ik me daardoor nooit zal vervelen.’ Wat is jouw motivatie als leraar? Schrijf het op en laat het ons weten: redactie@hetkind.org  

Why i became a teacher is een lerarenblog , met bijdragen uit de hele wereld. Mensen vertellen wat hen motiveert in het werk wat ze doen en waaruit hun passie is ontstaan.

Kun je zelf jouw verhaal onder woorden brengen en wil je dat met andere leraren delen?
Stuur je bijdrage (max 500 woorden) naar redactie@hetkind.org en wij beginnen eenzelfde serie.

Teacher Network on Twitter

Om u beter van dienst te zijn, maakt hetkind.org gebruik van cookies » Meer informatie