profiel

Heleen de Bruijn


Heleen de Bruijn
Bekijk mijn profiel

twitter
facebook
‘Via online-colleges bezuinigen op contact, dan creëert onderwijs eenheidsworst’

20 januari 2013

Heleen de Bruijn

Hoorcolleges moeten worden afgeschaft, zo bepleitte hoogleraar klinische psychologie Jan Derksen. Daarmee gooide hij een steen in het water. Volgens Sjef van Hoof, interim-docent in het hoger onderwijs, geeft repliek. ‘In hoorcolleges kan de docent een persoonlijke draai aan de stof geven, studenten prikkelen om er zelf mee aan de slag te gaan.’Wie met online-colleges bezuinigt op de contactfrequentie, degradeert het onderwijs tot een eenheidsworst.’ Een link naar zijn opinie in de Volkskrant 

Om het hele artikel van Sjef van Hoof in de Volkracnt te lezen: klik hier

 

Om u beter van dienst te zijn, maakt hetkind.org gebruik van cookies » Meer informatie